Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

1.7.2023 Lukkarinen-Lukkari ry:n sukuseuran kokous järjestetään 23.-24.9.2023 Valtimolla. Katso uutiset välilehdeltä tarkempi ohjelma. Ilmoittautumisia ja tiedusteluja otetaan vastaan 1.8. alkaen!!! Kokouksessa julkistetaan Nurmeksen Lukkariset-sukukirja. Ilmoittautumiset viimeistään 8.9.!!!!

Kotisivujen uusittu ilme pimenevän syksyn kunniaksi :)

Lisätty 08.09.2014

Hei kaikille sukulaisille! Syksyn kunniaksi ajattelin jälleen hieman uudistaa sivujamme, toivottavasti saan kaiken kunniakkaasti toimintaan ja valokuvagalleriankin käyttökelpoiseksi. Toivon myös, että tämän blogin kautta voimme pitää yhteyttä toisiimme hieman helpommin kuin aikaisempien keskusteluryhmien kautta. Muistattehan kuitenkin, että tekstit näkyvät siis kaikille sivujemme lukijoille. Jos teillä on henkilökohtaisempaa asiaa sukuamme koskien, laittakaa viestiä tuolta Ota Yhteyttä! sivun kautta. Kiitos ja hyvää syksyn odotusta kaikille!

01.09.2017 Nyt on aika tarkistaa ja lisätä sukutietoja piakkoin julkaistavaan Keskisen Suomen Lukkaristen sukukirjaan !!! Lisätietoja Uutiset-otsikon alta!- Kirja valmis ja tilattavissa!

 

Tilaa sukukirja: Pohjois-Savon Lukkariset !!! Tarkemmat tiedot löytyvät Uutiset- otsikon alta!