Lukkarinen-Lukkari sukuseura ry

 

Sukukirjamme ja muut myytävät tuotteet

Sotkamon Lukkari-haaran sukukirja 50 €/kpl. Julkaistu heinäkuussa 2013. Sisältää suvun ensimmäisenä Sotkamossa asuneen kantaisän kirkkoherra Mansuetus Jacobin (s.noin 1580) jälkeläisiä nykypäivään saakka. Sukutauluissa yhteensä yli 10 000 nimeä. Kirjassa noin 200 sivun tekstiosuus Sotkamon historiasta, sukututkimuksesta, suvun tarinoista. Valokuvia kirjassa on yhteensä noin 350. LOPPUUNMYYTY!Pohjois-Savon Lukkariset sukukirja 40€/kpl. Julkaistu heinäkuussa 2015. Käsittää Ylä-Savon sukuhaarat joita on kaksi eri haaraa ja ovat levinneet Nilsiän ja Varpaisjärven alueelta mm. Iisalmen seudulle, sieltä Kiuruvedelle ja Pielavedelle sekä Juankoskelle, Siilinjärvelle. Henkilöitä yli 10 000.
Keskisen-Suomen Lukkariset sukukirja 40€/kpl.  Julkaistu joulukuussa 2017. Käsittää Kangasniemen Synsiälän Kokkoniemestä syntyneet haarat, sukua on Kangasniemen lisäksi Mikkelissä, Joutsassa, Leivonmäellä, Toivakassa, Laukassa, Hirvensalmella. Ns. Saarijärven haaraan kuuluvat Uuraisten, Multian, Petäjäveden, Äänekosken ja Jyväskylän seudun Lukkariset. Kirjassa olevat Suonenjoen seudun Lukkariset kuuluvat alueellisesti Pohjois-Savoon. Henkilöitä kirjassa on yli 9000.


Joensuun seudun Lukkariset sukukirja 40€/kpl. Tämä sukuseuramme neljäs, loppuvuodesta 2020, julkaistu kirja käsittelee Joensuun seudun Lukkarisia. Lukkariset saapuivat Joensuun seudulle 1600-luvun loppupuoliskolla asettuen nykyisen kaupungin alueelle, Lehmoon, Paiholaan ja Selkien kylälle. Niissä kaikissa on mainintoja Lukkarisista jo 1600-luvun puolella. Kiihtelysvaaraan syntyy oma haaransa jo 1770-luvulla.  Enon alueella on ollut Lukkarisia ollut 1700-luvun lopulta lähtien. Nykyisin heitä on eniten Kontiolahden alueella ja Kiihtelysvaaran haara on säilynyt myös vahvana. Kirja sisältää tietoa yli 6600 henkilöstä. Valokuvia on runsaasti ja tarinoita suvun vaiheista. Etukannen kuvassa on Kontiolahden kirkko.
Nurmeksen Lukkariset sukukirja 45 €/kpl.
Julkaistiin Valtimon sukukokouksessa 23.9.2023. Tämä sukuseuramme 5. julkaisu käsittelee Nurmeksen Kuohatin ja Karhunpään Lukkarisia. Lukkariset saapuivat Nurmeksen Karhunpäähän 1700-luvun taitteessa Kuopion suunnasta. Toinen haara Kuohatin Lukkariset saapuivat Oulujoelta 1787. Kuohatin Lukkariset ovat levittäytyneet mm. Saramon kylälle, Petäiskylään, Lipinlahteen, Nurmeksen kaupungin seutuville ja Pielisjärvelle. Valtimon Karhunpään Lukkariset ovat asuneet Valtimolla ja muutto liikettä on ollut Rautavaaran sekä Lieksan suuntaan. Nurmeksen Jokikylään saapui Taavetti Lukkarinen Nilsiän suunnasta n. 1840 ja hänen jälkeläisiään on Jokikylän ja Savikylän kautta levinnyt myös Nurmekseen ja Pielisjärvelle. Heidät on käsitelty Pohjois-Savon Lukkariset sukukirjassa, joka ilmestyi 2015. Tämä kirja sisältää tietoa n. 4000 henkilöstä, kuvia ja kertomuksia. Sukututkimusta on tehty laajemmin ja otettu mukaan jälkeläiset, joiden mummo on omaa sukuaan Lukkarinen. Lukkarisia on kirjassa n. 700. Muista nurmekselaisista suvuista on hyvä edustus mm. Karjalaisista, Nevalaisista, Timosista ja Pyykösistä.


Pöytästandaari 32 € /kpl.

Isännänviiri 4- tai 5-metrinen 65€/kpl. Isännänviiri valmistetaan samasta laadukkaasta kankaasta kuin Suomen liput. Värit kestävät niin sateessa, auringossa kuin pakkasessakin.

Tuotteet voi tilata sukuseuran sihteeriltä Pekka Lukkariselta sähköpostilla pekka.lukkarinen@pp1.inet.fi tai puhelimitse 0400- 460 494